حجت الاسلام والمسلمین جواد طوبایی دبیر شبکه مساجد تهران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با اشاره به حضور معنادار حوزویان و مسجدی های تهران در رزمایش بزرگ جان فدای ایران، گفت: الحمدالله به همت مرکز رسیدگی به امور مساجد و با همراهی ناحیه مقاومت بسیج امام خمینی، مرکز مدیریت حوزه علمیه استان تهران، شهرداری منطقه ۱۲ و سرای محله قیام شاهد همدلی حوزویان و مسجدی ها در دفاع از انقلاب اسلامی هستیم.
دبیر شبکه مساجد تهران گفت: حوزه های علمیه و مساجد خاستگاه انقلاب اسلامی هستند و با شروع دفاع مقدس ۱۲ روزه و سپس در فتنه دی ماه و در مرحله سوم، جنگ رمضان شاهد همدلی و اتحاد مقدس حوزویان، طلاب، ائمه جماعات مساجد، بسیجیان و قرآنی ها در دفاع از ولایت فقیه، انقلاب اسلامی و کشور هستیم.
استاد حوزه علمیه تهران در ادامه با بیان اینکه تداوم انقلاب اسلامی نیز نیازمند همدلی حوزویان، مسجدی ها و نیروهای جان بر کف در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی، نیروی انتظامی و بسیج مردمی هستیم.
شبکه مساجد و حوزویان جنوب تهران پای کار انقلاب اسلامی است
حجت الاسلام والمسلمین طوبایی در پایان تاکید کرد: الحمدالله شبکه مساجد، مدارس علمیه، ناحیه مقاومت بسیج امام خمینی، شهرداری، سرای محله و فعالان قرآنی و فرهنگی محلات جنوب تهران با مدیریت ائمه جماعات مساجد و فضلای حوزه های علمیه همانطور که امروز در رزمایش بزرگ جان فدای ایران شرکت کرده اند آماده جان فشانی در دفاع از مرزهای کشور اسلامی هستند.










نظر شما